PROGRAMARE ON-LINE CASA JUDETEANA DE PENSII MEHEDINTI

Recomandăm utilizarea serviciului de programare online pentru evitarea aglomerației la ghișee, respectiv pentru a reduce timpii de așteptare.Acest serviciu este destinat depunerii dosarelor de pensii, precum si a altor solicitari. La ghișeu se va prezenta titularul sau reprezentantul legal cu documentele necesare înregistrarii cererii.

Pentru programare selectati serviciul pentru care doriti sa faceti programarea on-line.

Apoi  selectați luna,cu ajutorul săgeților stânga – dreapta situate deasupra calendarului, și apoi dați click în calendar, pe ziua în care doriți să vă programați.

Nu se pot face programări pentru ziua curenta sau date anterioare zilei curente. De asemenea, în zilele de sâmbata și duminica și în sărbătorile legale nu se pot face programări. Aceste zile sunt marcate cu roșu.

După alegerea zilei, selectați ora la care doriți să vă programați din lista „Orar programare”.Completați apoi datele personale, adica numele și prenumele dvs. Programarea se confirmă prin apăsarea butonului „Salvează”.

In momentul în care vă prezentați la ghișeul instituției noastre va rugam sa prezentati cartea de identitate sau procura.